Over

All So Pure

Pure verwennerij bij All So Pure
Kapsalon All So Pure biedt je een kapsalon, zonnestudio en schoonheidsspecialiste/visagiste in een verrassende accommodatie in Arnhem. Jou laten genieten, persoonlijke aandacht en een individueel advies zijn onze uitgangspunten. Wij hebben veel aandacht besteed aan een rustgevende ambiance.

Geniet van service

Geniet van een hoogwaardige service en stijlvolle inrichting in onze schoonheidssalon en kom helemaal tot rust. Nog belangrijker dan de ambiance is de aandacht voor jou !. Dat blijkt uit de stijlvolle benadering van onze specialisten; respect voor jou als klant staat op de eerste plaats.

Waarom All So Pure?

Wij zijn een unieke salon in Arnhem die alles onder een dak heeft op het gebied van schoonheid en ontspanning. Wij zijn een gespecialiseerd team van kappers en een schoonheidsspecialiste en zullen er alles aan doen om je weer helemaal top eruit te laten zien en je zult je weer als nieuw voelen.
Beleef bij All so pure ontspanning, rust en luxe!
Laat je eens goed adviseren voor een nieuw kapsel of haarkleur en/of kom voor een heerlijke gezichtsbehandeling of voor een mooie make-up. Dit kan natuurlijk ook in combinatie, kijk hiervoor bij onze arrangementen.

Laat je gewoon eens lekker verwennen bij All So Pure want je bent het waard

Versie 2.0.1.1.